Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Váltson az új Wavin Tigris K5/M5 idomokra

MFH Épületgépészet
2020. 11. 11. 10:33:00
Váltson az új Wavin Tigris K5/M5 idomokra

A Wavin Tigris K5 idomok az őket megelőző Tigris K1 sikerén és megbízhatóságán alapulnak, de a továbbfejlesztett funkcióknak köszönhetően még egyszerűbb szerelést és jobb működést tesznek lehetővé.

Az új Wavin Tigris K5/M5 idomok az elsők, amelyek rendelkeznek az innovatív Acoustic Leak Alert hangos szivárgásjelző funkcióval a levegővel történő nyomáspróbához.

A préseletlen idom jól hallható sípoló hangot ad ki, amely megkönnyíti a szivárgó idom helyének meghatározását. A levegővel végzett nyomáspróba pedig több szempontból is előnyösebb lehet mint a vízzel végzett: így megelőzhetők a fagy- és vízkárok, nem kell legionella veszélytől tartani a csővezetékben pangó víz miatt, és a folyamat a munkaterületet is tisztábban tartja így.

És ez még nem minden!

Az idomok az eddigieknél jobb áramlást biztosítanak az Opti Flow funkciónak köszönhetően. Az idomok belső átmérője akár 50%-kal is nagyobb lehet, amely mindenhol elősegíti az optimális vízáramlást a rendszerben.

A rendszer szerelését pedig a Multi Jaw funkció teszi bárki számára egyszerűbbé: szemben a K1/M1 idomokkal, az új generáció 5 féle: U, Up, H, TH és B préspofával is préselhető. Így új berendezés vásárlása nélkül válthat bárki a Wavin Tigris rendszerekre.

A Tigris K5/M5 idomok a 16-40 mm-es mérettartományban érhetők el egyelőre – az ennél nagyobb átmérők a már jól bevált K1/M1 rendszer tagjaiként állnak rendelkezésre.

A termékcsalád minden idoma illeszkedik ugyanahhoz a többrétegű kompozit csőrendszerhez.

forrás: www.wavin.hu